Gode grunde til at bruge sparegrisen

Vi har sikkert alle sammen fået en sparegris i vores barndom. De er en god måde for forældre at lære deres børn at spare penge sammen i stedet for blot at bruge dem. En sparegris er også en god reminder for både børn, unge og voksne til at huske at spare penge sammen. Georg Jensen har designet nogle søde og flotte i rustfrit stål, der er meget stilrene. De kaldes henholdsvis Miniphant og Moneyphant. Miniphant er en miniversion af den populære Moneyphant. De kan bruges til alle aldersgrupper og køn.

Vigtigt at lære at spare op

Hvilke andre gode grunde er der ellers til at bruge en sparegris:

  • En sparegris hjælper dig med at holde styr på dine småpenge.
  • Når det kommer til penge, er det altid en god ide at sætte mål. At bruge en sparegris er en god måde at nå disse mål.
  • Du er et godt eksempel for dine børn. Det er en god måde at vise dem, hvordan man sparer op.
  • Når din sparegris er fuld, så tag den ned i banken, og sæt pengene ind på din opsparing, så kan du holde øje med, hvor meget du mangler for at nå dit mål, til hvad du nu sparer op til.
  • Har du fået sparet en hel del op, så kan du altid belønne dig selv med en god middag, en ny telefon, en ny taske eller hvad du nu tænder på.

Benjamin Franklin sagde de berømte ord: ”A penny saved is a penny earned”, så husk det, når du kommer småpenge i din sparegris. Det bliver altså til noget, hvis du husker at putte penge i hver dag.

Sparegrise kan bruges af både børn, unge og voksne, og de findes i mange stilarter og til alle aldersgrupper. Vi kan godt lide Georg Jensens Miniphant og Moneyphant, da de passer til alle.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *