Flyv og spis

Jeg har netop købt billige flybilletter til Rom på rejsepriser.dk og glæder mig til at komme afsted. Jeg passer på vægten og har gjort det rigtig godt, så nu vil jeg ikke ødelægge det ved at overspise eller ved at spise det forkerte, når jeg er afsted. Hvordan sørger man så for det, når man stadig gerne vil opleve Italien fra madsiden?

Der er jo fristelser overalt, når du er udenlandsk, og når du er på ferie. Der er de mange specialiteter, der nu hører destinationen og landet til, og så er der typisk også morgenmadsbuffeten på hotellet. Men du behøver ikke at ødelægge din diæt, når du er afsted.

 

Hvis du overspiser, får det dig tit også til at føle dig enten skidt tilpas, eller også bliver du tung og lad af det. Og det er jo også træls at komme hjem med nogle ekstra kilo på kroppen. Hvis du spiser på den rigtige måde, behøver det ikke ske.

 

Et godt råd er selv at have nogle sunde snacks med. Det kan være proteinbarer, som jo mætter meget godt. Det kan være små poser med mandler eller nødder, eller det kan være noget frugt. Så er du ikke så fristet til at tage noget usundt på farten. Er du i bil, kan du have en køler med. Det giver mulighed for at have en sandwich med, hårdkogte æg eller måske noget ost etc.

 

Er der kun tid og mulighed for fast food, er det ikke noget problem, så længe du tager nogle sundere valg. I stedet for at vælge friturestegt kylling, så vælg grillet kylling til din sandwich, vælg fuldkornsbrød i stedet for hvidt brød, grøntsager i stedet for pomfritter osv.

 

Tillid dig selv en ”snydeting” om dagen, og det kan så være noget, der er særligt for det område du besøger, noget lokalt mad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *