Vær forsikret mod en tid som arbejdsløs

Der er få, der går og regner med at blive arbejdsløse og derfor ikke låne penge. Det er aldrig noget, man går efter, eller som er en del af ens planer. Alligevel sker det for selv de bedste i løbet af deres karriere. Heldigvis kan man være medlem af en a-kasse, som gør at man får adgang til dagpenge i den periode, som man er ledig, som dog maksimum er 2 år. Det er muligt at tegne forsikringer på huse, biler, indbo, helbred, hvilket også gør det naturligt at kunne forsikre sit arbejde eller sin indkomst i tilfælde af, at man bliver arbejdsløs. Problemet med at blive arbejdsløs er, at du ikke kan låne penge.

Hvis du vil låne penge online som et quicklån, stiller de online lånefirmaer nogle krav som bl.a. en fast indtægt, ingen RKI, dansk statsborgerskab og minimumsalder på 18 år. Dvs. er du arbejdsløs har du ikke fast indtægt, og du kan derfor ikke optage et quicklån online.

Dette er et vigtigt element i at kunne opretholde sin levestandard og få hverdagen til at hænge sammen på trods af, at man har mistet jobbet. Dagpengene giver et pusterum, så man kan fokusere på at finde det nye job og ikke kun skal tænke på at indtjene penge til at leve for. Dagpengene vil dog ikke kunne erstatte den tidligere løn til fulde, men blot sørge for, at man ikke behøver at gå fra hus og hjem på grund af, at man mister jobbet. Derigennem en sikring af den nuværende situation i tidsrummet mellem to jobs.

For at kunne modtage dagpenge, skal man have været medlem af en a kasse i et år, og samtidigt have optjent retten til dagpenge ved at have været i arbejde i minimum 1 år af de 3 seneste. Der findes mange forskellige a kasser, som dækker forskellige brancher med deres ekspertise. Det er ikke kun dagpenge du kan få hos din a kasse, da der bl.a. er rådgivning og kurser til rådighed for medlemmerne. Vil man gerne sikre sig mod tiden som arbejdsløs, er det meget nemt at få et overblik over mulighederne.

Kviklaan-info.dk har sørget for en oversigt over billige a kasser, lån og gratis kreditkort med kredit fra VISA, hvor man samtidigt kan melde sig ind i fagforeningen, og dermed slå 2 fluer med et smæk. Det handler nemlig om at gemme til de værste tider, selvom de måske aldrig kommer, men man vil fortryde det den dag, at man står uden arbejde og uden a kasse og i stedet må nøjes med kontanthjælp, som er en væsentlig lavere ydelse.

Et medlemskab af en a kasse kan hermed skabe den tryghed, som man har behov for i hverdagen, der er hos nogle a kasser ydermere mulighed for at købe ekstra lønforsikring, som kan sørge for ekstra udbetaling skulle dagen komme, hvor man bliver arbejdsløs. Tingene kan gå forfærdeligt hurtigt nogen gange, og det er umuligt at forudse hvad den globale økonomi byder på i fremtiden.

Enten skal du sikre dig med lønsikring, eller også skal du have fast arbejde, så du kan låne penge. Det er op til dig.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Vær forsikret mod en tid som arbejdsløs, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *