Væggelus

Der er mange mennesker, der efterhånden har stiftet bekendtskab med væggelus.  Men langt de færreste kan stave til dem.  Nogle kalder dem væglus, andre væklus og helt andre kalder disse små insekter i sengen for sengelus.

Nu kan man jo ikke ligefrem sige ”kært barn – mange navne”. Men hvorom alting er, så er disse insekter generende, da de bider og stikker mens man sover.  Lidt ligesom lopper og kattelopper.

Det kan mange gange være svært at identificere væggelus ud fra stik.  Men hvis man bruger udelukkelsesmetoden, så kan man ofte udelukke alle andre muligheder.  Når alle alternativer er udtømt, så gælder det om at alliere sig med nogle professionelle, der udfører skadedyrsbekæmpelse.

Bekæmpelse af væggelus

Væggelusbekæmpelse er nemlig ikke noget, man selv bør gå i gang med at bekæmpe.  Der findes noget, der hedder resistens.  Og det er disse skadedyr specialister i at udvikle, så man ofte står med håret i postkassen.  Der er mange faldgruber, man skal forsøge at undgå, når man skal af med væglus.  Det er især vigtigt, at man for alt i verden ikke selv går i byggemarkedet og køber noget gift mod væggelus.

Dette er kun med til at fremskynde resistens, og dermed bliver de rigtige svære at blive kvit.  Ligeledes skal man være opmærksom, når man leder efter hjælp.  At gå efter begreber som billig skadedyrsservice og de bedste priser kan ikke anbefales.  Det er meget vigtigt, at man finder et godt og solidt firma, der har mange års erfaring med at fjerne væggelus og andre skadedyr.

København er plaget

De ved nemlig præcis, hvordan man hurtigt bliver fri for dem.  Især findes der en skadedyrsbekæmper København, der er brandgode til at fjerne væggelus med garanti.  Det er sådan en service, man skal arbejde sammen med.  Især ordet garanti er vigtigt, når det drejer sig om bedbugs, som de kaldes på engelsk.  I en årrække har de bekæmpet alt fra borebiller, møl til væggelus, som folk har taget med hjem fra ferien.  De ved derfor lige præcis, hvor indsatsen skal sættes ind.

Det er derfor ligegyldigt om det er i en lejlighed, boligselskab eller et privat hus.  Så er de den rette partner til at man får en hurtig hjælp og en god rådgivning.  Netop rådgivning er igen et af disse parametre, man skal være obs på.  Det er nemlig ofte hjælp til selvhjælp, når man har fået væggelus smitte ind i boligen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *