Super Bowl og danske væddemål

Det amerikanske NFL og ikke mindst den store og grandiose finale kendt som Super Bowl er ikke kun en sportsligt stor ting. Det er også i høj grad definitionen på en pengemaskine. Det er helt enorme summer, der er i spil (no pun intended) gennem hele sæsonen og til selve finalen. Suset er at mærke langt udenfor USA også – såmænd også i Danmark, hvor der spilles odds på kampene som for eksempel her: https://super-bowl.dk/

De store penges sport

Alt er større i USA, siges det. Og når det gælder pengene i sport, er det også helt sandt. Det er her – ikke mindst i NFL – at spillere kan gå fra “the hood” til at være millionærer i dollars næsten over natten.

Reklameindtægter omkring kampene er store – det kan koste millioner af dollars at få en reklame vist på TV i forbindelse med de store kampe.

Taler vi om selve Super Bowl i februar, er det så astronomiske summer, der er tale om, at det kan være svært for os danskere at forholde sig til.

Mange danskere spiller på nettet til Super Bowl

Som allerede nævnt drysser pengeflowet langt udenfor USA, og i Danmark er det bestemt ikke småpenge, der er i omløb, når der skal spilles på odds på kampene. På hjemmesiden https://super-bowl.dk/ er det muligt at se odds, spille på dem og i det hele taget være med, selvom der re langt til USA og kampene.

De senere år er det blevet en tradition for mange at se Super Bowl live, selvom det jo grundet tidsforskellen sker på skæve tidspunkter for os her i lille Danmark.

Kampen vises på storskærme på mange barer, i sportsklubber og andre steder – og ligesom i USA er der mange, der gør en fest ud af dagen og natten for afviklingen af Super Bowl.

Hvornår er Super Bowl?

Den næste Super Bowl spilles den 18. februar 2018, og i øjeblikket står NE Patriots som mulige vindere.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *