Spor din flåde af køretøjer ved hjælp af flådestyring med GPS-tracking

Flådestyring er et redskab med mange fordele for de virksomheder, der råder over en større flåde af køretøjer. Det kan eksempelvis være transportvirksomheder, taxafirmaer eller håndværkervirksomheder. Det er alle virksomheder, der har en del vogne at holde styr på.

Ved hjælp af et flådestyringssystem med GPS-sporing er det muligt at få overblik over den samlede flåde af køretøjer. Flådestyring med GPS-tracking gør det nemlig muligt at danne overblik over køretøjernes geografiske placering, køretøjernes gennemsnitlige hastigheder, eller om køretøjerne eksempelvis bliver brugt uden for almindelig arbejdstid.

Et GPS flådestyringssystem bidrager med mange fordele, og dette er blot nogle af de typiske scenarier, hvor flådestyring med GPS-tracking er et brugbart redskab.

Flådestyring med GPS-sporing – hvordan virker det?

Et flådestyringssytem med GPS-tracking virker ved, at man installere en GPS-tracker i de køretøjer, man ønsker at have overblik over. Via GPS-signaler, som sendes fra den installerede GPS-tracker i køretøjerne, kan man, via flådestyringssystemet, spore, hvor køretøjerne befinder sig. Via flådestyringssystemet er det både muligt at have overblik over hvert enkelte køretøjs farthastighed, brændstofforbrug og køretimer.

På denne måde giver et flådestyringssystem virksomheder muligheder for at løse logistikproblemer, da man, ved hjælp af disse data, bl.a. har mulighed for at sammensætte kørselsplaner og optimere kørslen i forhold til brændstofydelser.

På lang sigt er flådestyring via GPS-tracking et redskab, der skal bruges til at opnå besparelser for virksomheden, da dette system frigør tid til, at virksomheden og medarbejdere kan fokusere på virksomhedens kerneydelser. Det kan i sidste ende resultere i bedre resultater på bundlinjen.

Find dit stjålne køretøj via et GPS-styret flådesystem

Flådestyring med GPS-tracking er en effektiv løsning på mange virksomheders mareridt om stjålne køretøjer. Hos taxafirmaer, håndværkerfirmaer eller biludlejningsfirmaer er køretøjerne både vigtige produkter og vigtige arbejdsredskaber, og derfor er der ikke noget mere fortvivlende, end at blive udsat for tyveri af køretøjer.

Men på grund af den GPS-tracker, der er installeret i hvert enkelte køretøj, er det, via flådestyringssystemet, muligt at finde frem til det stjålne køretøj. Derudover er det eksempelvis også muligt at afgrænse køretøjernes kørselsområder, så køretøjerne kun har lov til at køre inden for en radius på et vis antal kilometer.

Som virksomhed har man dermed mulighed for at reagere hurtigt. Både hvis køretøjet er på vej til at blive stjålet eller som værktøj til at finde det stjålne køretøj.

Flådestyringssystemer gør fakturering nemmere

Et flådestyringssystem med GPS-sporing er yderligere et eminent værktøj til at udarbejde præcise faktureringer over for kunder. På grund flådestyringssystemets GPS-tracking er man, som biludlejningsfirma, eksempelvis i stand til at påvise præcise data for, hvad kunden betaler for.

Via flådestyringssystemet er det blandt andet muligt at se, hvor meget brændstof der er blevet brugt på kundens kørsel. Og skulle kunden hævde, at kørselsforbruget ikke hænger sammen med de kørselsafstande, som kunden har kørt, kan man, via flådestyringssystemet, påvise over for kunden, hvilke ruter vedkommende har kørt.

På denne måde er flådestyring via gps-tracking en måde at give sine kunder sikkerhed for, at de hverken betaler mere eller mindre for det kørselsforbrug, som kunden har haft.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *