Nyt stjerneskud på modehimlen

Modeverdenen er om noget en omskiftelig størrelse, og der sker hele tiden en udvikling indenfor herremoden. Og tak gud for det, for det er dét, der gør det hele så fascinerende. Vi har mange danske stjerner indenfor herremoden, og alt tyder på, at der kommet en ny til. Jeg taler om det danske We Are CPH, der laver moderne og innovativt herretøj. De følger i fodsporende på store mærker som Minimum og Samsøe-Samsøe i den forstand, at de bidrager til udviklingen indenfor den klassiske herremode.

We Are CPH har, sjovt nok, hovedsæde i København – og du kan finde deres nyeste kollektion i butikkerne allerede nu. We Are CPH har særligt fokus på t-shirts, sweatshirts og skjorter i deres kollektion, og hele kollektion er kendetegnet ved klassiske linjer, nyfortolkninger af gamle kendinge og god kvalitet. Jeg er helt vild med W.A.C (som de også kaldes), og jeg tror bestemt, at jeg har fundet mig et nyt yndlingsmærke.

Klassisk herremode når det er bedst

Jeg har altid været tilhænger af modetøj som skjorter, cardigans og pullovers – med andre ord, så har jeg altid været stor fan af den klassiske herremode. Jeg finder mig ikke helt til rette i streetwear, men til gengæld er klassisk herremode lige sagen.

We Are CPH er klassisk herremode, og de har en vision om at innovere den eksisterende herremode. Det gør de blandt andet ved at opdatere gamle kendinger indenfor herremoden, og ved at lave nyfortolkninger af skjorter og cardigans.

Det er snart ved at være efterår, og den dejlige sommer er forbi. Det kan godt virke lidt deprimerende, men for mig er det også en god ting. Det betyder nemlig, at jeg få skiftet lidt ud i garderoben – og at jeg kan få hevet mine cardigans ud af skabet. Jeg har længe tænkt på at opdatere garderoben lidt, og jeg tror, at We Are CPH kommer til at stå for opdateringen. Deres nyeste kollektion er nemlig superfed, og den passer perfekt ind i min personlige stil.

Hvis du er på jagt efter den klassiske herremode, så er W.A.C et supergodt bud. Tak et kig på deres kollektion og bliv inspireret.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *