Moderne denim jeans til efteråret

Har du helt styr på herremoden, og ved du lige præcis, hvad du skal investere i? Hvis ikke, så er du som mænd er flest – for det er langt fra alle mænd, der går rigtigt meget op i modetøj. Vi har bare et andet forhold til tøj end vores kvindelige modparter; og vi interesserer ikke for det på samme måde.

Men, vi ved jo også godt – de fleste af os i hvert fald – at vi er nødt til at have pænt tøj i skabet. Det går simpelthen ikke at klæde sig som en lazaron, hvis man gerne vil tages seriøst. Det fandt jeg i hvert fald hurtigt ud af, da jeg startede på universitetet.

Jeg er derfor (under tvang) begyndt at interessere mig lidt for herremoden; hvilket indebærer at tjekke forskellige netbutikker ud med jævne mellemrum, læse nogle forskellige modeblogs – og ikke mindst selv investere i tøj ind imellem. I dette blogindlæg får du derfor nogle råd fra mig, der gør dig til en velklædt modemand.

Det skal du købe inden efteråret

Hvis der er én ting, du skal investere i til efteråret; så er det et par velsiddende, mørke jeans. Det bliver nemlig dominerende inden for herremoden – og det er et utroligt alsidigt tøjstykke. Der findes en masse forskellige producenter af denim jeans, men skulle jeg vælge mine favoritter, måtte det være følgende;

Dr. Denim
Det svenske modebrand har mange års erfaring med denim jeans, og jeg husker tydeligt da de kom frem med deres helt stramme jeans. Jeg har selv mange forskellige par denim jeans fra Dr. Denim – og det er bestemt ikke noget dårligt valg. De har styr på deres!

Minimum
Danske minimum laver lækker herremode, og de er typisk god for smarte jeans. Med Minimum får du klassisk herremode, der vedbliver at være moderne; og du er garanteret god pasform fra et kvalitetsbevidst produkt.

Gabba
Gabba er også dansk, og det er et tøjmærke, der har rigtigt mange år på bagen. Gabba er en fed kombination af klassiske og moderne herremode – og der er rig mulighed for at prøve nogle af modeverdenens grænser af.

Hvilket tøjmærke er din favorit, og har du fået købt dig et par mørke denim jeans?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *