Min pige og pengene

Nå – jeg må nok hellere lægge ud med at sige, at dette på ingen måde er et skriv om utilfredshed eller anden form for piveri. Reelt snarere tværtimod, for jeg er jo jordens heldigste mand at have en pige som hende, jeg har 🙂

Min skat i lingeri

Når det her (også) handler om penge, skyldes det, at min truntemus bruger ganske mange penge på undertøj. Eller rettere: På fint lingeri, som hun køber primært på nettet.

Og tro mig – det er skam alle pengene værd mange gange:

Trusser

Så er det vist uddebateret, om det er indsatsen værd eller ej, ikke? 🙂

To butikker med lingeri er heldige

Der er især to butikker online med lingeri, der i virkeligheden burde sende mig et julekort hvert år – mindst. Det er jo altså mit kreditkort, der flittigt benyttes hos dem. Til glæde for mig også – bevares. Men jeg er ret sikker på, at tøsen må være en slags elitekunde hos dem begge, når man påtænker, hvad hun køber mængdemæssigt.

Det er disse to lingeributikker, hun især frekventerer:

https://houseoflingerie.com/da/

https://temptedbynight.com/da/

Jeg ved ikke, om du kender dem, men som mand kan jeg i hvert fald sige, at de rent visuelt sidder lige i skabet. Det er yderst svært at tage øjnene fra skærmen, når min skat sidder og surfer rundt på deres sider på sin laptop. Og det gør hun altså tit 🙂

Lingeri er jo win/win

Jeg har hørt flere sige, at det med frækt undertøj – eller lingeri – jo altid har 2 vindere: Hende, der bærer det – og ham, der får lov at se hende i det og måske endda tage det af hende.

Og det er jo så sandt, som det er sagt. Faktisk er det også ganske pirrende, at min truntemås tager det fineste lingeri på, når hun går ud. Tanken om, at både hun og jeg ved, hvad hun har på inderst inde – og at det kun er mig, der får lov at se det (håber jeg), er ganske pirrende ,-)

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *