Luftforandring ja tak

Min mand og jeg trænger virkelig til luftforandring. Han har arbejdet hårdt og er tit meget træt om aftenen, når han kommer hjem. Han er tit også i dårligt humør over sit arbejde, som tager mange kræfter fra ham. Han arbejder som projektleder i en byggevirksomhed, og han har mange bolde i luften.

Han skal også inspicere byggesteder og holde personalet i skak. Han prøver heldigvis på ikke at tage problemerne med hjem, men det kan jo ikke helt undgås, da han tit er stresset, så jeg prøver at blot lade det glide.

Heldigvis har vi en uge fri sammen om en måned, så jeg tænkte over, hvad vi kunne gøre, for at han fik en pause fra ræset. Vi kan begge rigtig godt lide Italien, så jeg begyndt at søge efter billige flybilletter til Italien online. Vi skal ikke rejse i efterårsferien eller sådan noget, så der var heldigvis billige flybilletter til Rom, som bestemt kunne være en mulighed.

Vi flyver billigt til Rom

Jeg kiggede også lidt på Venedig, som vi også begge godt kan lide. Vi har allerede været i Venedig, men aldrig i Rom, så jeg besluttede mig at købe flybilletter til Rom.

Så her i fredags da han kom hjem fra arbejde, havde jeg dækket op med rødternet dug og rødvin og havde lavet en 100% italiensk middag til ham. Vi fik hvidløgsmarinerede rejer og dernæst en Spaghetti Carbonara og sluttede af med Tiramisu og portvin.

Jeg havde gemt et print af vores rejseplan under fadet med Tiramisu, så stor var hans overraskelse, da han fandt ud af, at jeg havde arrangeret en tur til Italien.

Vi glæder os begge rigtig meget, og jeg har nu en meget gladere mand, som bedre kan håndtere sit stress fra arbejdspladsen. Nogle gange er det ikke så meget, der skal til for at glæde den, du holder af og vise du bekymrer dig.

London sidste år – også billigt

Sidste år var det jo ham, der overraskede mig med en fantastisk tur til London J Siden vi lærte rejsepriser.dk at kende, har vi rejst meget mere – og helt ærligt: Hvem vil ikke gerne flyve til London billigt for under 100 kroner?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Luftforandring ja tak, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *