Kom bare med hånden

Kom bare med hånden og hjælp lidt til. Der er mange, der mener, at man skal bruge hånden, før det virkelig har en effekt. Og hvorfor ikke bare give hånden og så bare komme videre?

STOR FORSKEL PÅ KVINDER UNDER FISTING – I SM-miljøet er det også en måde at dominere den, du leger med endnu mere. Hun bliver meget medgørlig, når jeg har hånden indenfor, og jeg bliver også selv seksuelt ophidset af det. Jeg plejer at fiste og give sprøjteorgasme og fiste og give sprøjteorgasme og så videre.

Hvis man gør det 2, 3, 4 eller endda 5 gange, så kan hun komme meget højt op. Jeg har også prøvet at lege med fisting, hvor vi så har dyrket sex bagefter, og det vilde ved det er, at fissen bare trækker sig sammen lige bagefter, så den er ikke udvidet og slap. Det kræver selvfølgelig, at kvinden har trænet bækkenbunden.

En gang havde min kone en venindes hånd oppe i sig. Jeg bad hende om at prøve at spænde op, og pludselig råbte veninden “av”, for hun klemte så meget om hendes hånd, at det gjorde ondt på hende. Det er en ret fantastisk fornemmelse at mærke, at kvinden har så meget kontrol over sine muskler. Og det er fascinerende, at der er så meget forskel på kvinder – og at der endda også er forskel på den samme kvinde, for nogle dage er der meget plads, og nogle dage er der ikke.

Det betyder også, at nogle gange kan man dyrke fistfucking, og andre gange kan man ikke. Og det er ikke en “nu skal vi fandeme gøre det”-ting. Man skal kun gøre det, når man kan – og hvis ikke, skal man lade være og i stedet prøve igen en anden dag.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (2 votes cast)
Kom bare med hånden, 4.0 out of 5 based on 2 ratings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *