Hvad må være i håndbagagen?

Det kan godt være lidt forvirrende at finde ud af, hvad du kan tage med i din håndbagage. Hvordan er det lige med væsker? Hvad kan du ikke tage med? Og hvordan er det lige med elektronik? Jeg har efterhånden rejst en del og vil her give mit besyv med, og håber du kan bruge mine anvisninger. Jeg køber altid mine flybilletter på rejsepriser.dk, da de altid har konkurrencedygtige priser på flybilletter. Jeg er netop kommet hjem fra England, og var heldig at få en billig flybillet til London her: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/storbritannien/london/ .

Forsinket fly

Flyet var temmelig forsinket ved afgang, så jeg fik gjort brug af rejseprisers ordning ved flyforsinkelse.

Regler for håndbagage

Tilbage til håndbagage og regler. Du kan som oftest medbringe 8 kilo (SAS), men det er en god ide at tjekke hos flyselskabet, hvor meget der er gældende for dem. Herudover kan du have en lille personlig taske. Det kan være en håndtaske eller en computertaske.

Dine væsker skal kunne være i en 1-liters gennemsigtig taske af plast. Hver beholder i tasken må være op til 100 ml. Tasken må ikke være proppet og skal kunne lukkes. Du kan købe disse tasker på for eksempel Amazon. Husk at også barberskum, hårspray etc. er en væske.

Sørg for, at den elektronik, du rejser med, er opladt, da du kan risikere at skulle tænde for det. Og for kvinder er det godt at vide, at du godt kan medbringe din føntørrer i din hånbagage. Måske rejser du kun med din carry on, og så er det jo vigtigt.

Du kan ikke medbringe litiumbatterier i din håndbagage. Husk også ingen skarpe genstande.

Husk også, at du ikke kan bruge dine elektroniske cigaretter om bord på flyet.

Når du pakker din carry on, så læg altid de ting, der skal ud af din kuffert, øverst, så du hurtigt kan finde dem. Det er elektronik og din gennemsigtige taske med væsker.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *