Guide til plussize

At købe tøj kan være en udfordring, når du er en plus size pige. Her er nogle råd til at hjælpe dig med at vælge tøj, der både får dig til at se godt ud og til at føle dig godt tilpas.

Tiden, hvor plus size kvinder var nødt til at gå med uflatterende tøj, er ikke mere. Bare fordi du er plussize, betyder det ikke, at du ikke kan klæde dig pænt på med designertøj.

Designerne ser heldigvis dette behov, hvor plus size kvinder og piger kræver tøj, der fremhæver og ikke skjuler deres krop, og du ser en stor vifte af plus size tøj i forskellige stile, stoffer og farver.

Accept af runde former

Med en stigende accept af plus size kvinder har markedet for plussize tøj og tøj i store størrelser vokset markant, og i dag er der tøj til store piger til enhver lejlighed og behov. Der er også mere sexede linjer for kvinder, der gerne viser deres krop frem på en flirtende måde. Der er plus size toppe, der viser kavalergangen frem, korte nederdele der viser benene frem etc.

Kurver

Tricket for plus size kvinder er at vise kurver frem og nedtone problemområder. Det er ikke noget med at skjule sig, men mere om at forbedre looket. Der bør ikke være nogen skyld, når man køber plus size tøj. Det bør være sjovt at finde tøj til store piger og være med til, at du føler dig bedre tilpas og mere sexet.

Plus size jeans

Tøj til store kvinder

Når du køber tøj til store kvinder, er hemmeligheden at finde det rigtige fit. Et dårligt fit kan måske betyde, at kvinden kommer til at se større ud, og hendes fortrin ikke bliver fremhævet. Find tøj, hvor du føler dig godt tilpas, og hvor du ser godt ud. Tøj, der trækker sig i områder, hvor det er for stramt, sætter opmærksomhed på de områder.

Find det tøj i dit skab, hvor du synes, du ser bedst ud, og hvor du føler dig bedst tilpas.  Prøv at finde tilsvarende stil, når du er ude at shoppe. En af måderne hvorpå du kan få et ”tyndere” look er at tænke op og ned i stedet for fra side til side. Brug for eksempel striber vertikalt. Vælg kvalitet og godt forarbejdet tøj. Køb i en stil, der er mere tidløs, og undgå de seneste udsving, der vil være gået af mode om et par måneder.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *