Din telefon er en pengemaskine

Det er ganske enkelt ubegribeligt, sagde min kollega Svend til mig her til morgen, da vi fik dagens første kop kaffe sammen. Han var lettere stram i betrækket, og det skyldtes, at han havde brugt en hel time den morgen på noget så simpelt som at få fat i en tømrer til at udbedre et par småproblemer på sit hus.

Ingen tager telefonen

Svend fortalte, at han havde startet fra en ende af den morgen med at ringe til tømrere, der er i lokalområdet, men at de første 4, han havde prøvet, ganske enkelt ikke tog telefonen!

Den 5. havde så en telefonsvarer på, men Svend var ikke tryg ved at efterlade en besked og så gå i den tro, at der var taget hånd om det, hvis der nu ikke var.

Det 6. firma, han ringede til, tog telefonen efter ét ring, og han kom i kontakt med en sød pige, der var yderst imødekommende. Hun sagde, at tømrermesteren var optaget lige nu, men hvis hun måtte få Svends telefonnummer, ville han ringe i løbet af et øjeblik. Det sagde han selvfølgelig ja til, og mindre end 5 minutter efter, ringede tømrermesteren.

Professionel telefonpasning

Svend fik en aftale på plads med tømrermesteren, og da de havde styr på det, fortalte Svend ham, at han havde fået opgaven, fordi han faktisk tog sin telefon.

Tømreren havde grinet lidt og fortalt, at faktisk benyttede han et firma til at tage firmatelefonen. Den telefonpasning havde givet ham så meget ekstra arbejde, at han havde måttet hyre yderligere 2 medarbejdere, efter han begyndte på det.

Han benytter firmaet Blumensaadt til opgaven: https://www.blumensaadt.org/telefonpasning-og-receptionsservice/

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *