Bondegårdsferie

Hvis man ønsker at holde ferie med afslappende dage i et smukt landskab, hvor der er vide horisonter og, hvor man får frisk luft i lungerne, så er en bondegårdsferie et godt valg. På en bondegårdsferie får hele familien lov til at komme i tæt kontakt med bondelandets mennesker og dyr. De små børn kan få glæde af katte, kaniner og andre bondegårdsdyr og til de lidt større børn kan der leges i hø og halm på høloftet eller måske kan eftermiddagen byde på en tur på hesteryg.

En bondegårdsferie giver indsigt i naturen og kan give et velfortjent og sikkert også tiltrængt hvil fra den ellers så stressende hverdag som mange børnefamilier befinder sig i i dag. En bondegårdsferie giver gode oplevelser for store og små – men også for både sind og krop. Der kan være mange forskellige aktiviteter på en bondegårdsferie, som mange børn ikke har prøvet eller har mulighed for at prøve i hverdagen. Det giver derfor nogle anderledes oplevelser end hvis man tilbragte ferien i syden sol.

Hvis man gerne vil opleve naturen på tæt hold og samtidig komme væk fra stress og jag, så er en bondegårdsferie det helt rigtige valg for både dig og familien.

Hos Nymarksminde oplever man danskernes stigende interesse for at prøve bondegårdsferie. Og i de ti dejlige ferielejligheder, som stedet råder over, tilbringer mange danskere hvert år en uforglemmelig og dejlig ferie i skøn landlig idyl.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *