Alt starter i dine fødder

Har dine fødder det ikke godt, så har resten af din krop det heller ikke godt. Vi kan godt som kvinder holde ud at have høje hæle på et par timer, men så er det altså også rart at komme hjem og få vores hjemmesko på. Og det skal være de RIGTIGE hjemmesko som disse: https://www.shepherdshop.dk/shop/hjemmesko-3s1.html

Vi har her set på, hvorfor høje hæle ikke er så gode for vores fødder:

 

Der er en tendens til, at hæle bliver højere og højere. Går du meget med høje hæle, kan det føre til bl.a. kroniske smerter i fødderne. Du kan også få en smertefuld knop bagerst på hælen, som kan give dig smerter.

 

Dine fødder er i en unaturlig position, når du har høje hæle på. Dette kan give stress for muskler og knogler for enden af dine tæer (du ved der, hvor det altid gør ondt).

 

Ved at skifte til lavere hæle kan du undgå mange af de problemer. Husk på, at jo lavere dine hæle er, jo færre problemer får du.

 

Der er også risiko for en forstuvning af anklen, hvis du vipper ud over skoen eller snubler. En alvorlig forstuvning kan beskadige ledbåndene, og du skal have genoptræning.

 

En god løsning, hvis du gerne vil gå med høje hæle, er at udskifte dine stiletter med en mere bred hæl. Det giver dig mulighed for at gå mere sikkert i dine sko, og gør fødderne mere stabile.

 

Når du har helt flade sko på – som ballerinasko – skal du sørge for at have indlæg i, der giver din svang i foden støtte. Der findes indlæg, der gør dette, samtidig med at de støtter hælen.

 

Efter en lang dag med sko så forkæl dig selv med et par lækre hjemmesko – og dine fødder vil takke dig for det.

 

Mænd kan også have fodproblemer, og så er det jo godt, at der også findes hjemmesko til mænd.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *