40plus’ere dater som aldrig før

Meget mere netdating – også for 40plussere

Netdating er skudt frem i Danmark med stor succes over den sidste årrække. 300.000 danskere dater i dag på nettet, og diverse datingsider reklamerer med hvor mange par der hver dag finder hinanden på nettet. Med det større udbud og efterspørgsel kommer der ligeledes flere sider der skiller sig ud fra de mere almene. Her kommer nichedating ind. En af de større nichesider er 40plus siderne. Her er alle medlemmer 40 år eller over.

Det er ikke ualmindeligt at finde sig selv i en situation midt i livet, hvor man mangler en partner at dele livet med. Det kan også være simpelt samvær eller venskaber med jævnaldrende. Efterhånden som netdating er blevet mere og mere almindeligt, og har mistet det tabu, det havde en gang, kommer flere også med på bølgen. Med al den aktivitet vi i dag har på nettet, bliver dating også en naturlig del af vores færden på nettet. 40plussere bruger derfor også netdating mere og mere, og profilerne på 40plus-siderne bliver stadig mere almindelige.

Nemt at date på nettet som 40plusser

Efterhånden som netdating bliver mere og mere almindeligt, bliver det også nemmere for folk at finde en ny partner, selv om man er nået en hvis alder. Netdating er ikke begrænset til det unge publikum, og med netdating, der henvender sig til 40plus bliver det endnu nemmere. Det kan være svært at komme ud og lede efter nye bekendtskaber, hvis man er nået en alder, hvor man ikke har lyst til at gå i byen. Samtidig kan ting som børn, lange arbejdsdage, faste vennekredse osv. gøre det sværere at komme ud og møde nogen. Netdating kan klares hjemme fra skrivebordet og gør det nemt for alle at være med. Det er dog vigtigt at holde sig for hovedet, at man skal være forsigtig når man færdes på nettet, uanset alder. Man bør kun give vigtige oplysninger videre eller aftale møder med folk, man føler sig helt tryg ved.

Netdating både for parforhold og venskaber

Siderne for 40plussere kan også bruges til at finde nye venskaber, hvis det ikke er et nyt parforhold man er ude efter. Gennem chatrum på siderne, kan man komme i kontakt med folk med samme interesser og hobbyer som én selv. Ligesom det kan være svært at møde en ny partner sent i livet, kan det også være svært at udvide vennekredsen. Venskaber tager tid at opbygge, og med alderen bliver de også mere faste, og det kan være svært at bryde rytmen i en fast vennegruppe. På chatten kan man komme i kontakt med andre og starte nye venskaber. Flere datingsider arrangerer samtidig arrangementer for seniorer, hvor man på ture til teateret eller i biografen kan møde jævnaldrende. Disse ture kan også være en lettere ved ind i dating via nettet, før man er klar til at henvende sig direkte til en anden profil.

40plus.dk

40plus.dk er et godt eksempel på hvordan 40plus dating nichen er vokset betragteligt de senere år. Efter tidligere at have udvidet til Sverige med siden 40pluskontakt.se har den danske 40plus dating side tidligere i år også åbnet 40plus.be, som skal hjælpe belgiske 40plus singler med at fin de hinanden. Og med den stadig stigende interesse, stopper 40plus vokseværket nok ikke her.

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
40plus’ere dater som aldrig før, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *